Vi arbejder for den
bedst mulige
tandpleje - til alle.


Om tilskud

Vi forsøger altid at maksimere det tilskud du kan få for at gøre behandlingen så billig som muligt. Dette dækker udover det regionstilskud, som du får fra staten (det tidligere sygesikringstilskud), over følgende støttemuligheder.

Sygeforsikringen "danmark"


Sygeforsikringen "danmark"

Vi anbefaler alle at blive medlem af Sygeforsikringen "danmark" da dette kan betale sig for de fleste - og om ikke andet er en god sikkerhed at have hvis man skulle komme til at fejle noget gennem livet. Vi står for elektronisk indberetning til Sygeforsikringen "danmark", så pengene automatisk bliver overført til din konto.

Regionsstøtte


Regionsstøtte

Vi kan hjælpe dig med at søge om finansiering af tandbehandling ved følgende tilfælde:

  • Ved kemoterapi eller efter strålebehandling.
  • Ved sjældne medfødte sygdomme så som Ehlers Danlos eller lignende.
  • Ved Sjögrens sygdom som er konstateret hos speciallæge.

Læs mere på regionsjaelland.dk.

Hjælp fra kommunen


Hjælp fra kommunen

Har du ikke selv råd til behandlingen og er du pensionist, på kontanthjælp eller flygtning, så hjælper vi dig med at søge kommunen om hjælp til din tandbehandling. Vi laver et overslag til kommunen i de tilfælde det kræves, og er man på kontanthjælp kan der behandles for helt op til 10.000kr uden at kommunen skal søges først.

Forsikring


Forsikring

Har du været ude for et uheld, hvor dine tænder er kommet til skade og har du en standard ulykkesforsikring med tandskade, dækker forsikringen helt eller delvist din tandbehandling afhængig af tændernes tilstand før ulykken. Vi skal bare have en forskringserklæring - så står vi for al kontakt og afregning med forsikringen.

Tandforsikring


Tandforsikring

Vi samarbejder ligeledes med Dansk Tandforsikring, og sørger for direkte afregning med forsikringen for alle der er dækket inden for den finansielle sektor i forbindelse med dennes nye overenskomst.

© Tandlægehjørnet. Photos by adammcguffie / CC BY.Photos by Helen Simonsson, barbasia, chad_k, Cowork Klitmøller / CC BY.Photos by Helen Simonsson / CC BY.Photos by Helen Simonsson / CC BY.