Fremtidens tandpleje
i historiske rammer.


Om os

Vi er en større tandklinik i Vordingborg, hvor vi er 5 tandlæger, der arbejder for at kunne tilbyde den bedst mulige tandbehandling, med udgangspunkt i den enkeltes behov. Vi behandler andre, som vi selv ønsker at blive behandlet, ligesom vi forsøger at holde priserne nede, samt har plads til alle.

Vi er opmærksomme på, at det kan være svært at få et tandlægebesøg presset ind i en travl hverdag, og har derfor lange åbningstider, samt ingen lukkedage, udover helligdage, og en enkelt fælles kursusdag om året. Klinikken har ligeledes 9 parkeringspladser.

Simon Jacobsen

Klinikejer - Tandlæge

Simon er vores virksomhedsansvarlige tandlæge, som blandet andet står for en del af vores administration, heriblandt kontakten til ydelseskontoret mm. Han har ligeledes en særlig interesse i kroner og broer fremstillet med CAD/CAM design. Simon sidder ligeledes i EUC udvalget i Næstved og har derigennem medindflydelse på uddannelsesforløbet for klinikassistenteleverne.

Lars Peder Knudsen

Klinikejer - Tandlæge

Lars er vores ekspert, når det kommer til tandregulering af kosmetisk karakter. Han er certificeret i behandling med Inman Aligner samt Litewire systemerne og har som særligt interesseområde større rekonstruktive behandlinger af meget destruerede tandsæt. Lars har en stor interesse i genopretning af det nedslidte tandsæt med større protetiske og/eller implantologiske løsninger, og fungerer ligeledes som henvisningskirurgi i forbindelse med implantatoperationer fra andre af områdets tandlæger.

Marie Ejersbo

Partner - Tandlæge

Marie er uddannet i 1996 og er dermed vores mest erfarne tandlæge. Hun har tidligere arbejdet i Nykøbing F og Maribo, og overtog Carl Peders patienter, efter han gik på pension.

Marie har særlig interesse for faste protetiske konstruktioner (kroner og broer) og rodbehandlinger, samt er ekspert i kosmetiske plast rekonstruktioner.

Frederik Hallengren

Partner - Tandlæge

Frederik er født og opvokset i Charlottenlund og uddannet fra Københavns Universitet.

Frederik har særlig interesse i plast, kirurgi samt krone og bro behandlinger.

Trine Brendorp

Tandlæge

Trine er bosat i Lundby og uddannet tandlæge fra Københavns universitet i 2001.

Trine har siden hun blev uddannet, varetaget den samme stilling i Roskilde i 21 år.

Trine har særlig interesse i plast behandlinger, rodbehandlinger samt krone- og broarbejder.

Carl Peder Knudsen

Ekstern Konsulent - Tandlæge

Carl Peder startede med at praktisere i Vordingborg i 1979. Han grundlagde klinikken som startede i Algade, senere flyttede den til Kirketorvet og siden 1998 har den ligget på den nuværende adresse.

Carl Peder gik på delpension i 2014, men fungerede indtil maj 2016 som vores implantat ekspert mhp. sinusløft og attachment protetik. Han er efterfølgende stoppet med at have egne patienter, men fungerer stadig som ekstern konsulent.

© Tandlægehjørnet. Photos by adammcguffie / CC BY.Photos by Helen Simonsson, barbasia, chad_k, Cowork Klitmøller / CC BY.Photos by Helen Simonsson / CC BY.Photos by Helen Simonsson / CC BY.